Inscribirse Mi cuenta

Quitar sesión

El Downtown Market torna al Maremagnum amb més moda, gastronomia i música

Noticias20/09/2019

El 5 i el 6 d’octubre tens una cita a l’aire lliure amb la millor moda i gastronomia de la mà del Downtown Market.El 5 i el 6 d’octubre tens una cita a l’aire lliure amb la millor moda i gastronomia de la mà del Downtown Market.

Amb l’arribada de la tardor, les temperatures es relaxen i les ganes de fer plans a l’aire lliure augmenten. I si, a sobre, apleguen moda, gastronomia i música en un mateix lloc, millor que millor! Aquesta és la proposta del Downtown Market, que, el 5 i el 6 d’octubre, tornarà al centre comercial Maremagnum. Durant aquests dos dies, el nostre centre s’omple més que mai de moda, complements, menjar i música. Te’l perdràs?

La millor moda i les millors tendències, al Downtown Market. Firmes com els sostenibles One Earth, la botiga en línia amb alternatives al plàstic; les joies de Paula Rodefer o Suzzanna o el minimalisme de Glunt. Podràs trobar aquestes marques emergents i moltes altres d’emergents i locals en els nostres estands.

El Downtown Market compta amb activitats infantils perquè tothom pugui gaudir d’aquest cap de setmana especial. Tot això, amanit amb gastronomia, “food trucks” i música en directe.

T’esperem al centre comercial Maremagnum per gaudir d’aquesta cita tan única.

Por c.c. Maremagnum

Useful information

¿Cuándo?

Dissabte 5 i diumenge 6 de octubre

De 12h a 21h

 

 

 

 

¿Para quién?

Para todos los públicos

Otras noticias

Top